طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 100 تن در سال

دانلود طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال دانلود طرح پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال کاملترین طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال بررسی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال

دانلود طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 100 تن در سال

دانلود طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال
دانلود طرح پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال
طرح کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال
کاملترین طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال
بررسی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت یکصد تن در سال

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14

نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)

 قسمتی از محتوای فایل :

 

تعداد صفحات : 14 صفحه

وزارت تعاون

معاونت طـرح و برنامه


طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

پرورش قـارچ خوراکـی

با ظرفیت یکـصد تن در سال




خـلاصــه طــرح


موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 100 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 15/1242میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 15/132 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1110 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 18 ماه




مقدمـه :


مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند.

قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می‌توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

دانلود طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت 100 تن در سال


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کاروان حج تمتع 17311-تبارکي رنگ بهار هارمونی فصول فر ا ز و فرو د ز ند گی فروش مودم و پشتیبانی فنیکا بروز ترین ها | فیلم | سریال | خبر بازخوانی و بازنگری آمادگي دفاعي